Vélemények Sambucol fogyasztóktól

Kérem vegye figyelembe: az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet!

Jobb egészség
Kaposváriné Imola – Pomáz
„Érzem, ahogy plusz energiát kaptam a bodzaszirup rendszeres adagolásától. Napi két alkalommal fogyasztom, a reggeli és déli étkezést követően. Észrevettem azt is, hogy nem csak energikusabb, de kiegyensúlyozottabb is vagyok. Utóbbira a kollégáim is felfigyeltek, és meg is kérdezték, hogy mi történt velem az elmúlt 1 hónapban, hogy ilyen változáson mentem át… Azóta már ők is a Sambucolt fogyasztják!”

Jobb emésztés
Budai Iván – Salgótarján
„Az emésztésem megsegítésére fogyasztok, minden esti étkezést követően 1 adag bodzalevet. Sok hasonló termékkel ellentétben igazán kellemes az íze! Ezért is készülök egy hosszas kúrára!”

Megfázás ellen
Tolnai Gellért – Paks
„A feleségem és én akkor kezdtük el szedni a Sambucol készítményt, amikor nemrégiben elkaptunk egy meghűléssel, torokfájással járó fertőzést… Korábban 1-2 hét is eltelt, mire kihevertünk egy hasonló nyavalyát. Legutóbb 4 nap múltán már teljesen jól éreztük magunkat, köszönhetően a Sambucolnak! Nagyon elégedettek vagyunk a termékkel, azóta megelőzési céllal fogyasztjuk rendszeresen!”

Sambucol a gyerekek jobb egészségéért!
Varga Mária – Budajenő
„A kislányomnak adtam először a Sambucol gyerekeknek ajánlott termékből. A lányom történetesen elkapott egy makacs megfázást, ami mellé ráadásul nagyon köhögött is. A korábbi pirulákkal ellentétben a Sambucol hatását már néhány nap elteltével észrevettem: a köhögés, csak úgy, mint az orrfújás alábbhagyott, a lányom közérzete is javult.
Hasonló problémák esetén már én magam is fogyasztom a termééket, ugyanis rendeltem magamnak az Immuno Forte szirupból. Csak ajánlani tudom mindenkinek!”

Influenzaszerű panaszok, fásultság
Kocsis Gáborné Piroska – Siófok
„Felnőtt fiamnak rendeltem jó pár dobozzal a Sambucol Immuno Forte szirupból: A fiamnak szüksége volt valami immunerősítő készítményre, ugyanis állandóan üzleti úton van, a világ különböző pontjaira utazik, ahol heteket is eltölt akár. Rendre panaszkodik, hogy a környezetváltozást nehezen viseli, elég gyakran érzi erőtlennek, fásultnak magát. Az influenzaszerű fertőzések is gyakran megtalálják 1-1 ilyen út során.
Ha nem is egyből, de szép fokozatosan eredményt hozott a Sambucol étrend-kiegészítő. A fiam nagyon hálás volt, dehát egy anya ott segít, ahol csak tud!”

Légúti panaszok
Gál Éva – Dabas
„Figyelemre méltó eredményeket értem el a bodzakivonattal: A torokfájás és orrdugulás ellen számomra maga a tökéletes segítség! Az egész családnak, sőt még a barátimnak is ajánlottam, mondván sok-sok kellemetlenséget kerülhetünk el a termék rendszeres alkalmazásával.”

Deli Emese – Tác
„Az egyik gyógyszerész ismerősöm ajánlotta figyelmembe a készítményt. Azt mondta, csak jókat tud róla mondani, ráadásul egy természetes étrend-kiegészítőről van szó. Segít elkerülni a betegségeket, erősíti a szervezetet, íze pedig kellemes érzetet kelt.”

Őszi-téli immunerősítő
Balogh Zsuzsanna – Budapest XX.velemenyek
„Maximálisan elégedett vagyok a termékkel. A hideg évszakok beköszönttével még sosem hagyott cserben a Sambucol, a nátha, a megfázás, vagy éppen az influenza tüneteivel szemben!”

Vírusok ellen
Pataki Kálmán – Bodajk
„Nagyszerű vírusölő hatású készítmény! Az olyan vírusos fertőzésekkel szemben, mint amilyen az influenza, de említhetném a külsőleg megjelenő herpeszt is, keresve se találhatunk jobb készítményt a házi patikában! 1-2 nap elteltével már észrevehető a javulás, a fertőzés súlyosságától függően a gyógyulás sem elképzelhetetlen!”

Sambucol gyerekeknek
Nagy Mariann – Budatétény
„3,5 éves kisfiamnak rendeltem a Sambucol gyerekszirupot… Amióta napi 1-szer adagoljuk, nagyon de nagyon ritka, hogy elkapjon valamiféle felső légúti fertőzést! Azok a szülő ismerőseim, akiknek hasonló korú gyermeke van, jóval gyakrabban panaszkodnak ilyen jellegű problémákra a kicsiknél. A mi titkunk a Sambucol!”

Istvánné Erika – Hévíz
„Igazán szeretjük az Immuno Forte terméket. Légúti panaszokkal járó betegségek, így allergia ellen is hatékonynak találtuk ezt a különleges szirupot!”

Dr. Pamela Smith természetgyógyász a bodzáról
„A bodza és kivonatai rendre jóízűek, bővelkednek C-vitaminban, és antioxidánsokban. Erősítik az immunrendszert, oldják a nyákos váladékot, segítik a légutak tisztán tartását. Mindenképpen meg kell említenünk, hogy a megfázás és influenza természetes ellenszereként tarthatjuk számon. ”

Dr. Mehmet Oz világhírű török-amerikai szakorvos, televíziós műsorvezető
„A bodza évszázadok óta használt gyógynövény Európában. A bodza bogyói nyugtató hatásúak, nagyszerű antioxidáns hatóanyagokkal felvértezve. Értékes összetevői (mint az antocianinok, C-vitamin stb.) javítják az immunrendszer működését. (…) A bodza talán legnagyszerűbb jellemzője az, hogy hatékonyan képes kezelni a megfázás és influenza fertőzéseit. Étrend-kiegészítők formájában is képes elhárítani a megfázás és influenza jelentette fenyegetéseket.”